Najnovšie recenzie zo sekcie Viazače
jednoduchá práca s produktom a jeho obsluhou
- Kvalitné vypracovanie.
- Šikovný kancelársky stroj, ktorý nahradí viazač, dierovač a zošívačku.
- dobrá cena
- dobrá veľkosť
- dobrá kvalita
- pri zocvakovaní viazania je možnosť vypadnutia papierov
- návod bol v poľštine a angličtine
bez návodu
spĺňa očakávania, funguje
- odolné
- jednoduchá manipulácia
- množstvo papiera vo väzbe
Výborný produkt. Jednoduchá manipulácia, čisté dierovania, široká plocha pre viazanie papiera, možnosť väčších priemerov hrebeňa, jednoduché pákové dierovanie. Úplná spokojnosť.
presné rezanie papiera
- Žiaľ veľká nespokojnosť s touto viazačkou. Pri prvom použití sa pokazila. Po oprave funguje ale špecifikáciu vôbec nespĺňa. 12 listov naraz nedokáže prerezať. Je to skoro ako hračka než na profesionálne použitie.
- Jednoducha obsluha, prijatelna cena.
Plní to účel.
Som spokojný, pre moje použitie ok.
Pre mňa ako začiatočníka na vlastnoručne robene kalendare zatiaľ postačujúce.
Som spokojná. Prvý mi po rokoch dosluzil.
- jednoduchá obsluha
- Na domáce potreby úplne postačujúci
- Predieruje v pohode do 10 listov
- Neprejavili sa u mňa zatiaľ žiadne nedostatky popisované v niektorých recenziách ... samozrejme je treba byť trocha zručný a napr. dotlačiť poriadne papier do vnútra.
- Vyzerá, že aj niečo vydrží.
- Malé hrebene (6 - 8 mm) sa napĺňajú dosť ťažko, snáď to časom pôjde lepšie (veľké úplne v pohode)
Na domáce použitie je za tú cenu úplne v pohode (zatiaľ, po týždni používania). Odporúčam!
- zatiaľ pár krát použité ale spokojnosť
cena=kvalita
kvalitná a úhľadná kovová väzba
- Neviem či po vyrobení produktu ho aj niekto vyskúšal, ale asi nie, lebo hneď by zistil, že produkt robí dierky do papiera krivo - na jednej strane tak ako má a na druhej úplne pri kraji papiera. Papier sa nedal zasunúť na doraz po celej dĺžke. Musel som produkt "upraviť", aby robil robil dierky od kraja rovnako. Aj napriek tomu produkt odporúčam.
Zobrazujem 1 - 20 zo 113 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...6 Ďalšie »